Allianz-Țiriac a semnat un parteneriat cu SOS Satele Copiilor România

De-a lungul timpului, compania Allianz-Țiriac s-a implicat în numeroase proiecte de responsabilitate socială, indiferent că a fost vorba de sport, artă ori educație, iar recent, în luna martie, a semnat un parteneriat cu SOS Satele Copiilor România.

37409-allianztiriac-logo

Astfel, în urma acestei colaborări, în fiecare dintre cele trei sate SOS din România – Bucureşti, Hemeius, jud. Bacău şi Cisnădie, jud. Sibiu, va există o Casă SOS sprijinită de Allianz-Ţiriac, deoarece compania susţine viitorul copiilor prin siguranţă şi protecţie şi va sprijini cele trei case SOS prin asigurarea acestora şi acoperirea cheltuielilor pentru nevoile zilnice ale fiecăreia.

”Este o responsabilitate pe care ne-o asumăm pe termen lung, prin acţiunile în care ne vom implică împreună cu SOS Satele Copiilor România, mai ales prin acţiuni de voluntariat ale echipei noastre, dincolo de susţinerea financiară. Înţelegem că este important să ne comportăm cu aceeaşi responsabilitate faţă de comunitatea din care facem parte. Copiii reprezintă viitorul şi aceştia au nevoie de toată susţinerea pentru a creşte sănătoşi şi pentru a duce o viaţă împlinită”, a declarat Remi Vrignaud, Directorul General al Allianz-Ţiriac Asigurări.

În momentul de față compania Allianz-Țiriac se concentrează cu prioritate în direcţia sprijinirii copiilor, contribuind astfel la viitorul şi la siguranţă acestora.

Share this post

No comments

Add yours