Ai grijă de mediul tău! Participă la campania ”Let’s do it in Maramureș”!

Lansată la nivel național, campania ”Let’s do it, România” s-a bucurat de un succes uluitor, căci zeci de mii de oameni, de la prichindei, la adulți s-au implicat activ și au reușit să strângă tone de gunoaie, lăsând în urmă un mediu curat, plăcut.

B-selgros

Tocmai de aceea, coordonatorii județeni ai proiectului ”Let’s do it in Maramureș” organizează, în data de 2 februarie 2015, de la ora 17.00, preselecții pentru organizatori în cadrul proiectului. Preselectiile vor avea loc în Centrul de Tineret al DJST Maramures, strada Culturii, nr 7A.

Astfel, toți cei care doresc să se implice activ în organizarea campaniei “Let’s do it in Maramures”, indiferent de vârstă, sunt invitați să ia parte la acest event.

„Let’s Do It, Romania!” face parte din marea echipa „Let’s Do It, World!” care va implica peste 100 de state, la nivel global, in cel mai mare eveniment de voluntariat din istoria omenirii.

Estimarile organizatorilor sunt ca peste 300 milioane de voluntari vor participa in 2015 la aceasta actiune. Romania este țara cu cel mai mare număr de voluntari mobilizati.

Sursa: emaramures.ro

Share this post

No comments

Add yours