Ai grijă de mediul în care trăiești! Curățenia de primăvară – educație pentru curățenia orașului tău

Fiecare dintre noi își dorește să trăiască într-un mediu curat, în care gunoaiele și resturile menajere aruncate lipsesc la cu desăvârșire. Totuși, există mulți oameni neglijenți, care nu respectă locul în care trăiesc, motiv pentru care Filiala CECCAR București, Fundația Măreție și Talent, Clubul Tinerilor Experți Contabili din România și Primăria Sectorului 4 au tras un semnal de alarmă.

event

 Pentru al doilea an consecutiv, acestea au organizat, pe 28 mai 2015, în zona Bulevardului Metalurgiei, cea de-a doua ediție a campaniei ”Curățenia de primăvară – educație pentru curățenia orașului tău”.

Inițiată de directorul general CECCAR, Daniela Vulcan – Văduva, fondator al Clubului Tinerilor Experți Contabili din România și Președinte al Fundației Măreție și Talent, această campania are ca scop principal să dezvolte spiritul civic al cetățenilor.

Astfel, sub deviza ”Nu cobori dacă ridici…gunoiul”, conducerea filialei CECCAR București, reprezentanții Clubului Tinerilor Experți Contabili din România, angajați ai CECCAR, profesioniști contabili, elevi, alături de reprezentanți ai Primăriei Sector 4, inclusiv viceprimarul Sector 4, Băluță Daniel, înarmați cu saci de gunoi și mănuși s-au aplecat în fața naturii pentru a aduna ambalajele și resturile celorlalți.

Share this post

No comments

Add yours