230 de femei fără venituri au primit sprijin nesperat, prin intermediul campaniei derulate Fundația Inovații Sociale Regina Maria și C&A Foundation

Fundația Inovații Sociale Regina Maria și C&A Foundation au lansat o campanie inedită, prin care oferă șansă reală la o viață mai bună și reintegrare în societate a femeilor din categoria cea mai defavorizată: fără venituri și asigurări medicale.

Astfel, după succesul e anul trecut al proiectului “Medical and pshycholological support for 100 women 2017” parte a campaniei Inspiring Women 2017 în cadrul căruia viețile a 134 de femei fără venituri au fost schimbate semnificativ, anul acesta un nou proiect ce se va derula până în luna martie 2019 a prins contur sub numele “Medical and social support for women with no income”.

”Prin oferirea de servicii medicale si psihologice de care au nevoie, 230 femei fără venituri și asigurari medicale au șansa să li se îmbunătățească viața, au ocazia să își poată câștiga independenta financiara. Recuperandu-si sanatatea, integrarea lor sociala devine mult mai facila.”, a declarat Cristina Mateoiu, director al Fundației Inovații Sociale Regina Maria.

Prin program vor fi acordate 450 de consultatii si tratamente stomatologice, 50 de consultații oftalmologice și perechi de ochelari iar 80 de femei diagnosticate cu diferite forme de cancer vor putea face față provocarilor cu care se confrunta cu sprijinul unor terapiei psihologice de grup pe o durata de 6 luni.

Share this post

No comments

Add yours